Profil

Malerfirmaet Mogens Lindgaard er en veletableret virksomhed, der har eksisteret siden 1998. Virksomheden er en alsidig malervirksomhed med tilhørende farvehandel. Vi rådgiver og vejleder dig, uanset om vi skal udføre malerarbejdet for dig, eller du selv ønsker at gøre det. I kraft af vores størrelse er vi i stand til at holde en tæt kundekontakt og tilbyde fleksible løsninger.

Vi løser maleropgaver indendørs og udendørs for både private og erhverv. Vores arbejdsopgaver spænder vidt – fra maling af vægge og lofter til genopfriskning af større facader og renovering af hele ejendomme og bygninger.

Vores faglige kompetence betyder, at vi vejleder dig professionelt fra start til slut i projektet. Kvalitet og æstetik er kernebegreber i vores arbejde, og vi afslutter ikke projektet før det lever op til dine forventninger. Vi rådgiver dig både i forhold til behandlingsmetoder og produkter.

Vi er medlem af erhvervs- og arbejdsgiverorganisationen Dansk Byggeri. Det er din garanti for, at arbejdet bliver udført efter markedets regler og standarder.